Παναγιώτης Καλομοιράκης

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Θεραπευτής Gestalt

Οι κύριες δραστηριότητες μου στον τομέα της ψυχικής υγείας, είναι ο συντονισμός ομάδων, η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία ενηλίκων.

 

Η πρώτη μου επαφή με τις ομάδες ήταν με μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης  χρόνιων ψυχικά ασθενών μέσω συνεργασίας μου με την ΠΕΨΑΕΕ (Πανελλαδική Ένωση Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Επανένταξης). Ο στόχος της ομάδας ήταν η ανάπτυξη των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μελών της. Η συνεργασία μας διήρκησε 2,5 χρόνια σε εβδομαδιαία βάση.

 

Από τότε έχω συντονίσει μία ομάδα γονέων και μία ομάδα εκπαιδευτικών του Βρεφοκομείου Αθηνών, μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης εθελοντών στο Αναρρωτήριο Πεντέλης για δύο χρόνια και επίσης μία ομάδα ψυχο-εκπαίδευσης για τα μέλη του Συλλόγου κοινωνικών δράσεων «Κοινωνία εν δράσει» για δύο χρόνια.

 

Σε ατομικό επίπεδο έχω παράσχει ψυχολογική υποστήριξη σε ανθρώπους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όπως: σε ηλικιωμένους του γηροκομείου «Εστίας Κωνσταντινουπόλεως», για ένα χρόνο και σε άνεργους, ανασφάλιστους, ανθρώπους με πάρα πολύ χαμηλό εισόδημα και άστεγους, στα πλαίσια της τριετούς συνεργασίας μου με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης «Συνύπαρξη».

 

Είμαι κάτοχος HND (Higher National Diploma) συμβουλευτικής ψυχολογίας και έχω εκπαιδευτεί στη ψυχοθεραπεία Gestalt στο τετραετές πρόγραμμα του Gestalt Foundation (Αθήνα).

Θα με βρείτε στη Ν.Ερυθραία και στο Κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστήμιο)

Αθήνα, Athens, Greece

©2018 by VerbaTeam. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now